post

Vi testar iPad hållare för bilen.

Varför inte ta med iPad på semestern i bilen? Använd iPad för att lyssna på musik, kolla på Youtube, filmer mm.

Vi tittar idag på en iPad hållare för bilen från iPhonebutiken.se och tillverkad av RAM Mounts.

Denna hållare finns i tre utföranden, med skruvmontering, sugkopp och montering i bilstolen, även två längder på armarna finns att tillgå. Modellen som vi har testat är med sugkoppsmontering.

Hållaren kommer komplett med skruvar och monteringsanvisningar, efter 15 min så har du hållaren klar för montering i bilen. Skruva fast medföljande klipps och sätt på skyddspluttarna på alla fyra efter de sitter på plats. Sedan är det bara att fästa armen på kulleden för att sedan bege sig vidare till bilen för avslutande montage.

Konstruktionen känns väldigt stabil, den ställbara armen som följer med ger möjlighet att vrida och vinkla iPaden till perfektion. Möjligtvis var inte min Saab den optimala att använda till sugkoppsmodellen eftersom vindrutan sitter ganska långt fram och jag hade bara möjligheten att sätta den på instrumentbrädan. Men det fungerar bra ändå, fast jag skulle rekommendera montering i bilstolen om du ska ha den i bilen.

Annars så tycker jag den är perfekt! Jag använder mig också utav en FM-sändare som gör att jag kan spela upp ljudet från iPaden till stereon, och på så sätt kan jag använda t.ex. använda Spotify för att lyssna på musik i bilen, inga cd-skivor att hålla reda på.

  • Koprivaqi

    den var fyll, ser ut som man hänger kläder på torr :S
    finns det inte något enklare å smidigare!!